Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ny EP med korta skämt

december 13th, 2015

Jonas_puff
Den träffsäkre komikern Jonas Strandberg släppte idag sin allra första EP, ”Korta skämt med Jonas Strandberg”.
Det är en liveinspelning med cirka 70 av hans absolut bästa skämt.
https://open.spotify.com/album/06ruRurlxGTxBLhe7W4fCy

Onsdag 2/11, Yvonne Skattberg m fl

oktober 28th, 2011

Yvonne Skattberg är kvällens headliner, och hon är sannerligen inte vilken komiker som helst. 2007 vann hon det prestigefulla priset ”Årets kvinnliga komiker” på Stand Up-galan. Hon har medverkat i flera shower, bl a ”En liten jävla kvinnorörelse” med Ann Westin, Anna-Lena Brundin och Zeid Andersson, ”Alfahonor” med Zinat Pirzadeh, ”Off road comedyshow” med Ann Westin och Cecilia von Strokirch. Under hela 2008 jobbade hon med farsen ”Trazzel” på Skandiateatern i Norrköping. Hon har medverkat i flera tv-program. Bl a ”Comedy fight club” på tv 3 och i ”Dansfeber” på tv 4. Där var hon en av Spicegirlsmedlemmarna tillsammans med bland annat Cilla Domstad. Hon har turnerat runt i Sverige och uppträtt på de flesta stå upp-scener. Hon jobbar som konferencier och hon har jobbat med radio. En mycket erfaren och rolig komiker, som ”roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser”.

I dagarna har hon precis haft premiär på sin show ”Alla har ADHD” . Showen ingår i projektet ”Uppdrag skratt”, där 13 komiker blev handplockade för en enda uppgift; ”Skriv den roligaste och personligaste stand up-showen som gjorts.”

Melody Farshin debuterade som stå uppare 2008. Har sedan dess jobbat hårt med sin karriär inom branschen. Hon har jobbat med Riksteatern och hon har jobbat en del på radions P3. Hennes drivkraft är publiken. Skrattet är belöningen.

Mattias Boström var en av finalisterna i årets Bungy Comedy. Bungy Comedy är tävlingen för fullständiga nybörjare inom stand upp. Bl a Petra Mede upptäcktes i Bungy comedy. Efter denna succe fick Mattias blodad tand och uppträder numera regelbundet på klubbar runt om i landet. I oktober satte han upp sin första show på Boulevardteatern i Stockholm. Showen heter ”Jakten på guldstjärnan”. Mattias show ingår också i projektet ”Uppdrag skratt”.

Från GASTA kommer denna kväll Mattias Heldevik och Stefan Söderblom.

MC: Stefan Ahlgren håller ihop kvällen.

Onsdag 26/10, Janne Westerlund med flera

oktober 21st, 2011

Kvällen headliner, Janne Westerlund, är ingen mindre än en av skaparna till stå uppsuccén ”Stockholm Live”. Han är en sann eldsjäl som verkligen brinner för stand up. Han är en av sveriges driftigaste komiker när det kommer till att uppträda samt driva klubbar, festivaler och koncept. Han kan köra stand up på flera språk, bl a finska och har flera gånger uppträtt i Finland. Han har även uppträtt tillsammans med kollegorna, Özz Nûjen, Jacob Öqvist och David Batra, i New York, med showen Swedish kings of comedy live in New York. Han har jobbar som radiopratare i radiokanalen ”Rockklassiker 106,7.

Numera kan han även lägga till skådespelare och producent som yrken i CV:n.

Med sig på scen denna kväll har han:

Stephan Ahlgren, Anna Siekas och en och annan överraskning kommer det också att bjudas på.
MC: Mathias Heldevik

Folkegård åter i Gävle, 28/9 kl 19.30

september 23rd, 2011

Onsdag 28 september kommer Gävles lysande stjärna på komikerhimlen Niklas Folkegård på besök. En kväll med herr Folkegård brukar innehålla galenskap och tonvis med skratt.

Dessutom kommer komikern och stuntmannen Johan Ranner. Möjligheten finns att vi får se honom hoppa från taket.
En komiker som reser oerhört mycket och som avverkar många klubbar runt om i Europa är Tomas Ahlbeck. Här blandas skratt och förfäran i en härlig kombination.
Från Gasta ser vi Gerda Bylund och kvällen hålls samman av Hans Carstensen.

Onsdag 21 september

september 17th, 2011

AGNETA WALLIN
Agneta Wallin utmärker sig som komiker genom förmågan att kombinera filosofiska resonemang med uppsluppen attityd.
För att vara 08 är hon rätt mycket gummistövel. För att vara kärnfamilj är hon ovanligt rock’n’roll.

Adeel Faqih – Anders Sparring
Anna Siekas – Peter Drake
MC: Stephan Ahlgren

Showen startar som alltid 19.30.
Matgäster välkomnas till 18.00.

Kom och skratta loss!