Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Premiären 7/9 närmar sig

augusti 14th, 2011

Från och med onsdagen den 7 september kommer vi åter att erbjuda högklassig stand-up comedy på Å-Krogen i Gävle.

Perfekta aktiviteten för din kundträff, kickoff, födelsedagsfest, avtackning, släktträff eller kanske bara en kväll på tu man hand med älsklingen.

Vi längtar och hoppas att ni känner likadant 🙂

Sommarturnén till ända

augusti 14th, 2011

Oj så fort fyra dagar går! Vi har besökt Gästis i Torsåker där många av byborna tydligen missat affischerna. Men det blev en helmysig kväll och många sköna skratt.

Dagen efter väntade grannorten Hofors och Hotell Bergsmannen. Här bestod publiken av ett släktgäng, härliga ungdomar från bygden och två bord med några som fått lite för mycket av det goda. När bygdens gruvarbetare, avbildade på ett fotografi på väggen, hånades en aning kunde vi ana en viss aggression mellan ölklunkarna.

Fredagskvällen besökte vi Stora Vall gästgiveri i Gävle – en underskön plats med en underbar publik! Trots att kylan kom bitande under kvällen så upplevde vi en magisk kväll.

Lördagen och turnéns sista anhalt blev en trevlig GASTA-kväll trots vissa störande personer i publiken (som dessutom inte erlagt entré som man normalt gör på underhållningsarrangemang).

GASTA tackar publik och komikerna som gjort turnén till vad den blev!

Tack TOBIAS JACOBSSON, PETER KJELLBERG, TOMAS AHLBECK, ´Per Rydkvist, Peter Drake, Hans Carstensen, Gerda Bylund, Anna Siekas, Stefan Söderblom, Mathias Heldevik och Stephan Ahlgren.