Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Onsdag 2/11, Yvonne Skattberg m fl

oktober 28th, 2011

Yvonne Skattberg är kvällens headliner, och hon är sannerligen inte vilken komiker som helst. 2007 vann hon det prestigefulla priset ”Årets kvinnliga komiker” på Stand Up-galan. Hon har medverkat i flera shower, bl a ”En liten jävla kvinnorörelse” med Ann Westin, Anna-Lena Brundin och Zeid Andersson, ”Alfahonor” med Zinat Pirzadeh, ”Off road comedyshow” med Ann Westin och Cecilia von Strokirch. Under hela 2008 jobbade hon med farsen ”Trazzel” på Skandiateatern i Norrköping. Hon har medverkat i flera tv-program. Bl a ”Comedy fight club” på tv 3 och i ”Dansfeber” på tv 4. Där var hon en av Spicegirlsmedlemmarna tillsammans med bland annat Cilla Domstad. Hon har turnerat runt i Sverige och uppträtt på de flesta stå upp-scener. Hon jobbar som konferencier och hon har jobbat med radio. En mycket erfaren och rolig komiker, som ”roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser”.

I dagarna har hon precis haft premiär på sin show ”Alla har ADHD” . Showen ingår i projektet ”Uppdrag skratt”, där 13 komiker blev handplockade för en enda uppgift; ”Skriv den roligaste och personligaste stand up-showen som gjorts.”

Melody Farshin debuterade som stå uppare 2008. Har sedan dess jobbat hårt med sin karriär inom branschen. Hon har jobbat med Riksteatern och hon har jobbat en del på radions P3. Hennes drivkraft är publiken. Skrattet är belöningen.

Mattias Boström var en av finalisterna i årets Bungy Comedy. Bungy Comedy är tävlingen för fullständiga nybörjare inom stand upp. Bl a Petra Mede upptäcktes i Bungy comedy. Efter denna succe fick Mattias blodad tand och uppträder numera regelbundet på klubbar runt om i landet. I oktober satte han upp sin första show på Boulevardteatern i Stockholm. Showen heter ”Jakten på guldstjärnan”. Mattias show ingår också i projektet ”Uppdrag skratt”.

Från GASTA kommer denna kväll Mattias Heldevik och Stefan Söderblom.

MC: Stefan Ahlgren håller ihop kvällen.

Onsdag 26/10, Janne Westerlund med flera

oktober 21st, 2011

Kvällen headliner, Janne Westerlund, är ingen mindre än en av skaparna till stå uppsuccén ”Stockholm Live”. Han är en sann eldsjäl som verkligen brinner för stand up. Han är en av sveriges driftigaste komiker när det kommer till att uppträda samt driva klubbar, festivaler och koncept. Han kan köra stand up på flera språk, bl a finska och har flera gånger uppträtt i Finland. Han har även uppträtt tillsammans med kollegorna, Özz Nûjen, Jacob Öqvist och David Batra, i New York, med showen Swedish kings of comedy live in New York. Han har jobbar som radiopratare i radiokanalen ”Rockklassiker 106,7.

Numera kan han även lägga till skådespelare och producent som yrken i CV:n.

Med sig på scen denna kväll har han:

Stephan Ahlgren, Anna Siekas och en och annan överraskning kommer det också att bjudas på.
MC: Mathias Heldevik

Onsdag 19/10 Skrattfest med Marcus Palm

oktober 15th, 2011

Marcus Palm är en komiker som har ordentligt på fötterna. Han är utbildad skådespelare och har gått dramatiska institutets ståupp-skola 1998. Han har över 1000 gig i bagaget. Han har medverkat i en rad tv-shower. Bl a ”Hjälp”, ”Mäklarna” och ”Stockholm Live”. Hans specialitet är att uppträda på bröllop. (http://www.brollopskomikern.se/ ) Han har varit på GASTA flera gånger och är alltid en mycket uppskattad och skrattsäker komiker.

Fler komiker denna kväll är:
Zerina Juveus
Leon Berg


Hans Carstensen
Kenneth Molander

Kvällen MC är: Stephan Ahlgren

Komiker från norr och söder på GASTA, 12/10 kl 19.30

oktober 7th, 2011

Kvällens headline är Christopher Linnell i från Stockholm. Han är en av eldsjälarna bakom ROA-produktion som står bakom flera av sveriges ledande komiker. Efter att ha sett alla dessa komiker uppträda bestämde Christopher sig för att sadla om och själv bli komiker. Det visade sig vara helt rätt beslut. Christopher kan på nolltid få igång en publik. Han är en komiker som kan förorätta sin publik samtidigt som han får dem på gott humör. Han beskrivs som ”snabb, rolig och begåvad”. Den 19 oktober har han premiär med sin show ”Bara vara jag – stand up om självutveckling”. Han har flera gånger varit gäst hos GASTA och det har varit uppskattade framträdanden varje gång. Det är ett nöje att hälsa honom välkommen igen.

Från Stockholm kommer även Felicia Tomala

Från norr kommer herrarna Lacke Svensson och Jimmy Södermark. De är med och driver den nystartade och redan mycket populära klubben ”Skratta med käften” i Sundsvall.

Från GASTA kommer Stefan Söderblom och Stephan Ahlgren.

Kvällens MC är Gerda Bylund.