Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Onsdag 30/11, Behrad Rouzbeh m fl

november 25th, 2011

GASTA börjar nedräkningen mot jul med Behrad Rouzbeh på Å-krogens ståupp-scen, onsdagen den 30 november 2011, klockan 19.30


Behrad Rouzbeh är en av de unga blixtsnabba komikerna som kommit fram under de senaste åren. Han vinner och behåller alltid publikens gillande. Han debuterade 2007 på Big Ben i Stockholm och har sedan dess synts på de flesta stora klubbarna i Sverige. För några veckor sedan var Behrad i Falun på Norrare Comedy Club och då skrev Dalademokraten följande om honom: Kvällens huvudakt var Behrad Rouzbeh som på proffsigt manér lockade till många skratt

Förutom Behrad som är man och från Stockholm kommer även tre kvinnor från Gävle/Sandviken, nämligen:
Anna Siekas
Emma Bergsten
Gerda Bylund

MC: Stephan Ahlgren

Onsdag 23/11, Triss i komiker

november 18th, 2011

GASTA bjuder på triss i glädje när Tobias Jacobsson, Cecilia von Strokirch och Isak Jansson gästar Å-krogen, onsdagen den 23 november. Klockan 19.30


Tobias Jacobsson är skådespelare och komiker. Just nu är han aktuell som den unge Stig Helmer i Lasse Åbergs senaste film ”The Stig Helmer story”. Filmen har premiär på juldagen. Tobias var med på GASTAs lilla turné i slutet av augusti och gjorde stor succé i såväl Torsåker som Gävle. Han har en snäll igenkänningshumor som levereras med stor charm och värme. I GP skrev man så här om Tobias: Tobias Jacobsson tillhör tveklöst scenens garde av unga lovande förmågor.


Cecilia von Strokirch klev upp på ståupp-scenen 2006 och där har hon blivit kvar. Hon är känd för sina rappa repliker och smarta reflektioner Just nu gör hon succé med sin show ”En jojobantares bekännelser”. Hon har också turnerat med Yvonne Skattberg och Ann Westin med showen ”Offroad – en comedyshow för oss som spårar ur”. Cecilia går alltid upp på scenen med attityden ”Nu ska vi ha roligt”.


Isak Jansson är en mästare på diverse imitationer. Allt ifrån australiensare till prinsessan Viktoria. Kanske inte helt likt originalet men alltid väldigt, väldigt roligt. Han jobbar även som manusförfattare, workshopledare, filmare och kulturproducent. Han är just nu aktuell med sin show ”Filosofi för sinnesslöa”.
Så här skrev Arbetarbladet om Isak:
”Kvällens höjdpunkt följer sedan i form av Isak Jansson, en oerhört skicklig komiker som har en intensitet även i sina enklaste utlägg.”

Och som om inte denna fantastiska lineup vore nog, så bjuder GASTA även på dessa komiker: David Larsson, Per Rydkvist, Mathias Heldevik, Peter Drake
MC:Hans Carstensen

Onsdag 16/11, Tobias Persson m fl

november 11th, 2011

” GASTA är stolta att kunna presentera Tobias Persson, på Å-krogen den 16 november 2011, klockan 19.30


Tobias Persson blev årets manliga komiker 2008. Juryns motivering löd ” Med en otrolig energi och frenesi sprider denne man skämt och punchlines till sin publik som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre.”

Han har medverkat i flera tv-produktioner. Bl a Babben & Co, Extra Extra och Morgonsoffan. Han skriver även manus till flera humor program, till exempel Robin och Time out. Han har även spelat fars med Lasse Brandeby och Thomas Pettersson. Han har turnerat Sverige runt och uppträtt på alla ståupp-klubbar och han uppträder, numer, regelbundet även i England.

Tobias har besökt Gävle och GASTA flera gånger. En av gångerna han var här skrev Gefle Dagblad följande i sin recension: ”Tobias rev ner åtskilliga skrattsalvor och häftiga applåder … med proffsets skicklighet.”

Även dessa fenomenala komiker får vi se denna kväll:
Anders Flodqvist, Anna Söderlind


…och Tomas Ahlbeck.


Från Gasta kommer Stefan Söderblom.

MC: Stephan Ahlgren

Onsdag 9/11, Anders Celin & Ove Haugen

november 4th, 2011

”Anders Celin och Ove Haugen förgyller höstkvällen på GASTA, Å-krogen, onsdagen den 9 november 2011, klockan 19.30.

Anders Celin är multikonstnär och komiker. Han har en bisarr och surrealistisk humor. När Anders står på scen kan allt hända. Med en vass tunga, ett varmt hjärta och en enorm glimt i ögat möter han sin publik.
”Kvällens huvudakt, Anders Celin, var som förväntat rolig. Mycket rolig. Väldigt rolig till och med. ” så skrev webbtidningen valbogatan.se när Anders var på GASTA i somras. http://www.celincomedy.com/

Ove Haugen är känd som den ende levande norrmannen med pessimistisk livssyn. Ove tillhör den kategori av komiker som hellre driver med sig själv än med publiken. Han har skrivit och medverkat i en rad kabaréer. Senast i Göteborg på Folkteatern i kabaréen ”Konsten att umgås med flickor.

”…en av mina absoluta favoriter i genren. Norrmannen, som sedan många år är bosatt i Göteborg, är en av få som ibland vågar vara allvarlig mitt i gapskratten.” (Per Kågström, Hallandsposten) http://www.stand-up.se/komiker/ovehaugen.html

Tillbaka till GASTA kommer också Sundsvallsherrarna Jimmy Södermark och Lacke Svensson. De driver klubben ”Skratta med käften comedy club” i Sundsvall.

Från GASTA uppträder Peter Drake, Anna Siekas och Gerda Bylund.

MC: Stefan Söderblom och Mathias Heldevik dubbelkonfar!!!