Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 3/9 – Gerda Bylund och Ron Josol (Can) m fl

augusti 30th, 2014

Dags för ännu en Gasta-premiär!

gerda
Gastas Gerda Bylund har fått äran att öppna höstsäsongen.

ron_josol_2
På scenen kommer du även att se Ron Josol från Kanada. Med runt tjugo år som komiker där.

Dessutom kommer Lisbeth Johansson, Josefin Sonck, Erik Bamberg och Hans Carstensen att roa publiken.

Kvällens värd är Stefan Söderblom.

Vi fick juryns hederspris!

augusti 27th, 2014

hederspriset2014
Vilken rolig kväll det blev. Gasta fick ”Juryns hederpris” (av Björn Gustafsson) och gastas Stephan Ahlgren vann priset för ”Årets oneliner”. Tack till all publik, komiker, Janne med familj samt alla gastaiter.

Svenska standupgalan

augusti 26th, 2014

PRESSMEDDELANDE FRÅN GASTA

Gävles ideella standupförening Gasta har blivit nominerad till ett av priserna på Svenska Standupgalan på tisdag. Gasta har då chans att vinna kategorin Juryns hederspris där också standupklubben Maffia Comedy i Stockholm och Lund Comedy Festival är nominerade.

Gasta startade 2007 och har sedan dess blivit en av de mest regelbundna och etablerade klubbarna för standup comedy i Sverige. Gastas huvudscen på Å-krogen i Gävle har höstpremiär den 3 september och kör standup med Sveriges bästa komiker varje onsdag.

Årets Svenska Standupgalan är den trettonde i rad och äger rum på Södra Teatern i Stockholm tisdagen den 26 augusti. Gasta finns då representerade tillsammans med stora delar av Sveriges komikerelit för att hylla vinnare i sex olika kategorier: Årets kvinnliga komiker, Årets manliga komiker, Årets nykomling, Juryns hederspris, Årets media och Årets föreställning.