Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 1/10, Yvonne Skattberg m fl

september 25th, 2014

Höstens intåg firas på GASTA med Yvonne Skattberg och Fredrik T Olsson m fl
Onsdagen den 1 oktober, klockan 19.30, på Å-krogen i Gävle. Insläpp från 18.00.

yvonne

Yvonne Skattberg har de senaste åren bland annat turnerat runt om i Sverige med succéföreställningen ”Alla har ADHD”.
Hon utsågs 2007 till årets kvinnliga ståuppkomiker. Juryns motivering var ”En jävla standupstjärna till jänta från obygden som roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser.” Hon har medverkat i krogshower tillsammans med bla Anna-Lena Brundin som En liten jävla krogshow, En liten jävla julshow och En annan liten jävla show. Tillsammans med bla Ann Westin i krogshowen Offroad och ett flertal ståupshower och revyer. Hon har setts i teveprogram som Extra, extra, Släng dig i brunnen. Stockholm live och Comedy fightclub.

Under våren 2015 har Yvonnes nya show ”Alla har råd – Om att göra en klassresa, nedåt”, premiär.
Sagts om Yvonne:
”Yvonne Skattberg äger den tomma blickens geni”
Ingegärd Waaranperä, DN

”Yvonne Skattberg har det som krävs för att lyfta en publik; en rejäl dos skarpsinne och en energi som nästan går att ta på.”
Jani Pirttisalo, Mitti

fredriktolsson-earpiece

Fredrik T Olsson är den komiker som många har skrattat åt många gånger förut. Men antagligen utan att de hade en aning om det.
Förutom gags och texter till en rad svenska artister har han skrivit manus till TV-serier som Cleo, Svensson Svensson, Ett Gott Part och många många fler. Dessutom har han suttit i redaktionen till underhållningsprogram som Babben & Co och Snacka om Nyheter
Och som om inte det vore nog har han skrivit manus till åtskilliga timmar av svenska TV-thrillers. Ibland har de också varit något att skratta åt. En standup-kväll med Fredrik T Olsson bjuder på skarpa iakttagelser från vardagen omkring oss, serverade ur ett alldeles eget perspektiv.

Fredrik T Olsson är också författare till succéboken ”Slutet på kedjan”
Boken var redan innan den kom ut, såld till 24 länder och filmbolaget Warner Brothers hade köpt filmrättigheterna.
Men ikväll är det som komiker Fredrik kommer till GASTA.

Med sig på scen denna kväll har de.
Janne Lindskog
Mathias Heldevik
Hans Carstensen

cilladomstad

MC: The one and only, Cilla Domstad!

Ons 24/9, Jesper Rönndahl &Ankan Johansson!!!

september 19th, 2014

SONY DSC

Jesper Rönndahl

anders_ankan_johansson

Anders ”Ankan” Johansson

malinappeltofft

Malin Appeltofft

På scenen ser du också:
Fakir Orthae
Peter Drake
Linus Mattsson

MC: Gerda Bylund

Ons 17/9, Thomas Oredsson m fl

september 11th, 2014

Thomas-Oredsson-292x292

Thomas Oredsson är en av GASTAS återkommande komiker. Han är alltid lika efterfrågad och det med all rätt, Thomas är en av Sveriges mest rutinerade och skrattsäkra komiker. Med sina personliga reflektioner över livet och världen i stort och smått, mixat med fingertoppskänsla när det kommer till tajming, levererar han alltid humor som river ner de stora skrattsalvorna.

Thomas har en säkerhet på scen som kommer ur de tusentals gånger han uppträtt. Det här är en man som vet hur man får en publik att skratta.

Det är alltid lika roligt att hälsa Thomas välkommen till GASTA.

Anders Sparring är en komiker från Stockholm. Anders jobbar även som barnboks- och manusförfattare. Han har bl a skrivit boken Karla Brottare.

Jonas Strandberg hade i juli i år hållit på med standup i 9 månader. På dessa nio månader hade han hunnit med 108 uppträdanden! Jonas är en mästare på oneliners som han har slipat till perfektion.

Efter att ha gigat på de flesta klubbarna i Sverige, är det äntligen Gävle och GASTA-publikens tur att få se Jonas på scen.

Med på scen har de även GASTAS egen Stefan Söderblom.

MC: Hans Carstensen

Ons 10/9 Ludde Samuelsson m fl

september 9th, 2014

GASTA hälsar alla välkomna till en humorkväll med inslag av skånska med Ludde Samuelsson m fl
Onsdagen den 10 september, showstart 19.30 (insläpp från 18.00) på Å-krogen i Gävle.

Ludde_0006-682x1024
Ludde Samuelsson beskriver sig själv på följande sätt: ” Jag har idogt gjort ståupp sedan scendebuten 2007. Med mångårig erfarenhet från framträdanden på humorklubbar och företagsevenmang på över 50 (!) olika orter i landet kännetecknas jag av såväl millimeterprecis scennärvaro som en glad uppsyn. Jag är en produktiv komiker med en ständigt aktuell ståuppakt. Min humor beskrivs som smart, snabbtänkt och – i förhållande till andra hemskheter som att gå mot röd gubbe – snäll. ” www.luddesamuelsson.se

Med ett outtröttligt engagemang vänder Malmö-födde Ludde Samuelsson med världsomspännande spekulationer upp och ned på såväl människors, djurs som publikens öden och äventyr.
Sina 25 år till trots har Ludde tjänstgjort på landets stora humorscener sedan 2007, spelat enmansföreställningen ”Här kommer Lilla Ludde – Ho Ho Yeah Yeah” för fulla hus och jobbat med SVT:s talkshow ”Robins”. Just nu är Ludde aktuell med sin senaste show “En 23 årig generationsroman”.
På årets Lund Comedy festival hade han premiär på sin nya show ”Vi drar till Malmö! – har du sett showen har du sett världen” (2014).

Sagt om Ludde:
”Ludde Samuelsson är en lika skicklig mimare som Eddie Izzard. Det vill säga helt värdelös. Och det är fantastiskt roligt!”
Thomas Oredsson, komiker

Med sig på scen denna kväll har han:

Elinor Svensson
Johan Sundström
Gussy Löwenhielm
Stefan Söderblom
Stephan Ahlgren
(vinnare av årets Oneliner på standupgalan)

MC: Peter Drake