Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

God Jul och Gott Nytt År …

december 26th, 2014

Vi kör igång vårsäsongen onsdag 4/2 med en kanonkväll!

Mer info kommer i januari. Håll koll i dagspressen och här på hemsidan.

Ons 17/12, John Houdi m fl

december 12th, 2014

För tredje året i rad avslutar vi GASTA-säsongen på Å-krogen med den fenomenalt rolige och skicklige John Houdi.

johnhoudi400x230

John Houdi är en underhållare och estradör som ser till att publiken skrattar. Garanterat!
Han är en mästare på improvisationer, situationskomik och säkra publikinteraktioner. En svindlande uppvisning av underhållning i absolut högsta internationella klass! John Houdi är komikern du sett i Allsång på Skansen eller i Solsidan på tv bland mycket annat. Han har skapat en egen planhalva inom nöjesbranschen där han kombinerar magi, komedi och buktaleri på ett synnerligen unikt och nyskapande sätt. John Houdi har en energifylld, karismatisk scenpersona som alltid levererar och som är kort och gott underhållningen personifierad! Vi på GASTA är oerhört glada över att John vill komma till oss och fira in julen med skratt och magi.

farzad_nouri

Farzad Nouri lärde känna Soran Ismail under en turné efter att Farzad hade skrivit och spelat in sketcher för humorsidan ”1000apor.se” Det pratades en hel del standup under den turnén och det ledde till att Farzad vågade anmäla sig till nybörjartävlingen Bungy Comedy. 2009 ställde sig Farzad på scen för första gången i syfte att vara rolig inför publik. Det gick väldigt bra och han tog sig till final. Sen dess har han uppträtt i allt från sunkiga källarlokaler till de etablerade Norra Brunn och RAW comedy. Många känner också igen honom från radions P3 och från hans podcast ”Sätt dig ner”.

Joacim_Bjorcvall

Joacim Björcvall är lärare, egenföretagare och ålänning! Han drar sig inte för att dela med sig av sin minst sagt varierande vardag på scenen. Framförallt gillar att skämta om sitt ursprung som ålänning och de kulturella skillnader som han stött på sedan han klev av finlandsbåten och hamnade i Sverige. Joacim är en glad och energisk komiker som har en stor erfarenhet av att stå inför publik (om det så är på högskolan eller konserthuset). Med sin humor och finska sisu är han van att få vilken publik som helst att skratta. Han driver också Västerås Comedy Club.

Med sig på scen denna magiska kväll har de:
Hans Carstensen och Peter Drake.

MC: Stefan Söderblom

Ons 10/12, Patrik Larsson, Melody Farshin m fl

december 4th, 2014

GASTA bjuder på en garanterat krisfri kväll med många skratt med Patrik Larsson, Melody Farshin, Felicia Tomala m fl. Onsdagen den 10 december, klockan 19.30 På Å-krogen i Gävle.

Patrik-Larsson

Senast Patrik Larsson var i Gävle så var det på Söders Källa där han gjorde succé med sin show, som sitt alter ego, det danska mediumet ”Karsten Torebjer Live”. Hans standup är varm, energisk och lite absurd men framförallt galet rolig! Han pratar gärna om sina egna vardagsbetraktelser, ofta med en twist och en gnutta ”hittepå”. Hans minspel är fulländat och ofta ser han lite full i sjutton ut som gör att man undrar vad som ska komma nu. Han har arbetat tillsammans med de största komikerna genom åren och uppträder ofta på de välkända standupscenerna Norra Brunn och RAW. Patrik har även medverkat i flertalet produktioner, bl a: Morgonsoffan, Cirkus Möller, Extra Extra, Raw Comedy, Stockholm Live, Waterwörld, Hem till Midgård, Kvarteret Skatan, Åsa-Nisse och Smådeckarna. Han har även skrivit manus till Morgonsoffan, Time out, Extra extra, Roast på Berns, Jättebästisar, Ladies Night och Robert Gustafsson 25-års jubileum.

Melody

Melody Farshin debuterade på standup-scenen 2008. Sedan dess har hon arbetat flitigt på sin karriär som komiker. Hon har turnerat runt på de flesta klubbarna i Sverige. Hon gjorde ett bejublat uppträdande på GASTAs sommarscen på Engeltofta i somras. Vi är väldigt glada att ha henne tillbaka. Många har hört henne på P3:s Humorhimlen och sett henne på Comedy Central.

Felicia-Tomala

Felicia Tomala startade sin stand-up karriär 2010 och har sedan dess stått på några av Sveriges men också New Yorks största scener. Under ett år utbildade hon sig till skådespelare på Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York. Hon förälskade sig i staden och dess humorscen så pass att hon stannade efter skolans slut för att ägna sig enbart åt stand up en tid. Nu är Felicia tillbaka i Sverige och bjuder på sina speciella iakttagelser och höga energi på svenska scener. Hon är även aktuell med podcasten “2 Fruntimmer” där hon tillsammans med Therese Sandin pratar om stand up, humor, feminism, dagsaktuella händelser och hur livet behandlar en i allmänhet.

Med sig på scen har de GASTAS egna komiker:
Stephan Ahlgren och Gerda Bylund

MC: Peter Drake