Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ny EP med korta skämt

december 13th, 2015

Jonas_puff
Den träffsäkre komikern Jonas Strandberg släppte idag sin allra första EP, ”Korta skämt med Jonas Strandberg”.
Det är en liveinspelning med cirka 70 av hans absolut bästa skämt.
https://open.spotify.com/album/06ruRurlxGTxBLhe7W4fCy

Ons 16/12, John Houdi

december 12th, 2015

john_houdi_2012-1_small

John Houdi avslutar GASTA 2015. Det har blivit lite av en tradition att John kommer till GASTA på säsongsavslutningen. Det är lika roligt varje år att välkomna denna världsstjärna till Å-krogen. John är så mycket mer än en stå upp-komiker, han är en fullfjädrad entertainer som mixar magi, humor och buktaleri i ett rasande tempo. Han är lysande skicklig på att få med publiken på tåget. Hans skicklighet som magiker och komiker är vida berömt, han har uppträtt såväl som opening act åt Julio Iglesias, gjort flera bejublade föreställningar i Las Vegas och uppträtt för kungligheter. Därför är det en ära för oss på GASTA att han vill komma tillbaka varje år och fira in julen med oss.

johannawagrell

Johanna Wagrell är stå upp-komiker och skådespelare, hon vann tävlingen Amelia Comedy Queen 2014 och har sedan dess haft en rakt uppåtgående karriär och blivit en etablerad, flitigt anlitad och mycket uppskattad komiker. Johanna gör även satir i Tankesmedjan och är fredagskompis i Morgonpasset i P3.

Johanna blandar oväntade observationer med träffsäkra gestaltningar och stundtals hård humor.

Exif_JPEG_PICTURE

Johan Hurtig är en kung på olika sorters humor. Han inte bara jobbar som stå upp-komiker, han vann också tävlingen i ”SM i Ordvitsar” tidigare i år. Under hösten har han turnerat med Jonas Strandberg och David Sundin med showen ”The Oneliners”.

Med sig på scen har de också:
stefan
Stefan Söderblom

gerda

MC: Gerda Bylund

Ons 9/12, Jörgen Sjöberg

december 5th, 2015

jorgen12

Jörgen Sjöberg är känd från Norra Brunn och sin humorshow “Reseledare är väl inget riktigt jobb, eller?”.
Jörgen gjorde sin standup-debut debut 28 maj 1995 på All American Days i Osby. Efter flera år utomlands som reseledare, tog standupen fart igen 2004 och sedan 2009 jobbar Jörgen heltid som komiker. Han syns ofta på anrika Norra Brunn i Stockholm, men ses även på de flesta standupscener i Sverige. Jörgen har även gjort shower på engelska i London och i Palma de Mallorca.
Hösten 2010 satte Sjöberg upp humorshowen “Reseledare är väl inget riktigt jobb, eller?” Det är en förställning som handlar om hans 6 år utomlands som reseledare. Med sig på scenen har han musikern Alexandra Jardvall. På TV har han synts i sketchserien Högklackat på SVT våren 2012 samt Jobbtjuven och minisketchserien Punchline som visas på SVTPlay under våren 2013.
Jörgen är en medryckande komiker med ett roligt och energiskt kroppsspråk.

ami

Ami Hallberg Pauli debutera som standupkomiker 2003 och uppträde på Norra Brunn i Stockholm. Hon fick en rivstart med spelningar på de stora klubbarna och engagemang på radio och i TV samt en egen klubb och nu en helt egen show på Mosebacke i Stockholm. Ami älskar standup och det märks på scenen. Med standupens enkelhet ser hon sin möjligheten att uttrycka livets stora och små problem genom humor

Ryan Bussell är en amerikansk komiker som driv er klubben Crossfire Comedy Club och är med i humorgruppen OOi på YouTube.
Han uppträder både på svenska och engelska och han har uppträtt runt om i landet och även utomlands, som Tyskland, Storbritannien och Norge.

Med sig på scen har de även:
Mathias Heldevik
MC: Hans Carstensen