Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 17/2, Thomas Järvheden

februari 12th, 2016

thomas_jarvheden_74320-1-836x1024

Thomas Järvheden är en av landets listigaste komiker. Hans berättelser är till synes vänliga, sen kommer, Sock! Smock! Punch! Hans standup kan sammanfattas som smart och intelligent – och han är en mästare på att hitta det absurda i olika situationer. Specialiteten är udda och gärna lite politiskt inkorrekta slutsatser.
Han har turnerat med standup comedy sedan 1998 och har vid sidan om det gjort en del tv samt släppt tre musikalbum med humorlåtar.

Solo-turnéer
2008 ”Seriöst roligt”, som också sändes som film i Kanal 5 2009. Filmen finns också på DVD och på Netflix.
2010 ”Från Big bang till Happy ending”.
2012 ”Världens roligaste mellansnack”
2014 ”Vuxenkruxet” – som spelades in för tv och DVD, med visning/utgivning tidigast 2015.

Musik
2006 kom debutalbumet 10 låtar.
2010 kom Big bang Happy ending
2014 kom Sommarplågor och annat.
Han har också släppt en del allvarliga låtar under pseudonymen ”Kärvheten”, och dessa finns på t.ex. Spotify.
Sagts om Thomas från RAWS turné 2014: Bäst för kvällen är utan tvekan Thomas Järvheden som visar många nyanser, tajming och en stor dos lekfullhet i sina skämt. Det är träffsäkert och med stor igenkänningsfaktor. //Anton Emanuelsson, Arbetarbladetr må

linnell1

Christopher Linnell är en personlig komiker med en personlig synvinkel! Christoffer får publiken att tänka tankar de aldrig tidigare tänkt, med en vardaglig charm behandlar han ämnen på sitt eget lilla vis och resultatet är slående!

 

 

 

 

 

 

Kadir Meral på Mimers Hus Gymnasium i Kungälv.

Kadir Meral är en lovande komiker från Kungälv. Med härlig energi och i ett rasande tempo roar han sin publik. Ofta tar han upp ämnen som kulturkrockar i vardagslivet. Kadir älskar att stå på scen och han gillar att få sin publik att skratta.

 

gerda

Gerda Bylund från Gasta ser du också på scenen denna kväll.

 

 

 

 

 

 

 

hans

MC: Hans Carstensen


OBS! Alla matplatser är bokade men barplatser säljs från kl 18.00.

Showstart klockan 19.30, insläpp från klockan 18.00 för matgäster och 19.00 för bargästerna.
Entré: 100 kr kontant.

Ons 10/2, Soran Ismail m fl

februari 7th, 2016

GASTA är mycket stolta över att kunna presentera några av Sveriges skarpaste komiker Soran Ismail och Pernilla Hammargren m fl nu på onsdag den 10 februari på Å-krogen i Gävle.

Soran-Ismail

Soran Ismail är lugn som en filbunke, men kanske den mest djärva och intellektuella komikern.
Soran använder humorn som vapen i sin strid för att få ett samhälle där vi alla ska förstå varandra.
Han har vunnit ändlöst många priser och är idag i Sverige en av de största inspiratörerna. Soran har på bara några år lyckats etablera sig som en av Sveriges bästa komiker. Bland eliten är han avgjort yngst – men trots det en av de absolut vassaste. En liten människa med mycket att säga.

Historik
2007 Besöker Gasta i Gävle 5/12.
2008 Eru Edgy i P3, turnerar med Måns Möller, Özz Nûjen och Björn Gustafsson, Extra Extra, Fredag hela veckan, Vakna med The Voice
2008-2010 Parlamentet TV4
2009 Roast på Berns, Vinnare V75, Raw Comedy Club
2010 Morgonpasset, startar podden TSKNAS tillsammans med Aron Flam och Petter Bristav, Turnerar med soloshowen Soran Ismails underbara resa, showen sänds även på Kanal 5
2011 Gustavsson 3 tr i TV4
2012 Turné Soran Ismails resa fortsätter
2014 – 2015 Turné: En skam för Sverige tillsammans med Magnus Betnér

pernillahammargren

Pernilla Hammargren är en produktiv och spännande komiker och skådespelare som har många strängar på sin lyra Hon var tidigare skådespelare i Teater Salieri som gjorde nyskapande och satirisk teater. Sedan 2006 jobbar hon som standup-komiker. Hon har jobbat med P3:s populära program ”Humorhimlen”, hon har drivit klubben ”Humorkonspirationen”, år 2013 var hon med i PRIDE Comedy-turnén. Nu driver hon den feministiska comedy-klubben ”Stand Up yours” tillsammans med i Stockholm. Hon är inte rädd för att säga vad hon tycker, hon är skarp, träffsäker och väldigt rolig. En komiker man inte får missa

michel

Michel Sanchez är komikern som går i Stephen Wright och Mitch Hedbergs fotspår. Han kör oneliners, korta skämt som i sig själv rymmer upplägg och poäng i en mening. Michel är en väldigt spännande komiker.

Med sig på scen har de också Gastas Hans Carstensen
MC: Stefan Söderblom