Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 4/12, Isak Jansson, Clayton Fletcher m fl

december 1st, 2013

IsakJansson

Isak Jansson är väldigt, väldigt rolig. På hans hemsida kan man läsa att han oftast skämtar om: vardagliga fenomen med en absurd touch. Har kallats folkhemsabsurdist. Väldigt visuell och underfundig med inslag av samhällskritik.

Det kan vi skriva under på. Isak är en komiker som får publiken att explodera av skratt.
Isak har uppträtt såväl i Forsbacka som i Indien. Man brukar säga att en komiker har gigat på alla klubbar i Sverige, med Isak får man lägga till en hel del klubbar i världen också. Indien, Hong Kong, Belgien, Holland, Finland och Åland. Bara för att nämna några.
Han har jobbat en hel del med tv, radio och teater också, både som skådespelare och som regissör/producent/redaktör mm:

TV
Som komiker: ”Stockholm Comedy Festival” (Comedy Central 2009), Regi/manus: ”Pensionärsjävlar” (Kanal 5 2010), Regi/manus: ”Pensionärsjävlar på semester” (Kanal 5 2011), Manus: ”Telefonpiraterna” (Kanal 5 2011), Redaktör: ”Allt till Salu” (Kanal 5 2011), Efterbearbetningsredaktör: ”Djungelns Drottning” (Kanal 5 2012), Redaktör: ”99 saker man måste göra innan man dör” (TV6 2012), Komiker: ”Standup Comedy” (CTC Television, Russia)

RADIO
Manus/Skådespelare: ”Radio Dalälven” (8 avsnitt SR – P3, 2012), Manus/Skådepspelare: ”Nyheterna 2033” (inslag för Carpe F**king Diem i P3)

SCEN
Manus/Skådespelare: ”Mitt liv som ytterligare ett tragikomiskt mästerverk” (2005), Manus/Skådespelare: ”Julpjäs – Skägg, luva, blod…” (2010), Komiker: ”Filosofi för sinnesslöa” (2011)

Så här skrev Gefle Dagblad efter Isaks gig 12 dec 2012: ”Isak är bäst just nu”

claytonfletcher

Clayton Fletcher Det är nu tredje gången New York-komikern Clayton Fletcher kommer till GASTA.
Clayton Fletcher ser man oftast på New York Comedy Club på Manhattan i New York. Där har han kört sin ”The Clayton Fletcher show” för fulla hus i drygt två år. Hans kvicka, sarkastiska och uppriktiga humor går hem hos de flesta. Han är komikern som bevisar att om det är roligt, då skrattar folk, oavsett ålder, status och kön.

Så här skrev Västerås Läns Tidning efter giget på Västerås Comedy Club 26 september 2012: ”drog rejält med skrattsalvor och stod enligt min mening för kvällens bästa framträdande. En riktig scenpersonlighet som kunde konsten att droppa poänger utan att stryka ett kraftigt streck under dem”.

Denna kväll ser vi även:
Malin Apeltofft
Ryan Bussell
Stephan Ahlgren
MC: Peter Drake