Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 11/12, Yvonne Skattberg m fl

december 7th, 2013

GASTA skrider mot Lucia tillsammans med Yvonne Skattberg med flera, onsdagen den 11 december, klockan 19.30, på Å-krogen i Gävle.

yvonne

Yvonne Skattberg planerade aldrig att bli komiker. Men efter en kurs i standupkomedi med Adde och Babben fanns det ingen återvändo. Livet är för kort…

Hon är en komiker med bred bakgrund, stort engagemang, vass hjärna och varmt hjärta.

Yvonne Skattberg har de senaste åren bland annat turnerat runt om i Sverige med föreställningen ”Alla har ADHD
eller vad ska vi vanliga pappskallar skylla på som inte har nån diagnos.”. Föreställningen har gjort succé och speltiden på den förlängs nu med ytterligare en säsong pga stort publiktryck.

Hon utsågs 2007 till årets kvinnliga ståuppkomiker. Juryns motivering var ”En jävla standupstjärna till jänta från obygden som roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser.”
Hon har medverkat i krogshower tillsammans med bla Anna-Lena Brundin som En liten jävla krogshow, En liten jävla julshow och En annan liten jävla show. Tillsammans med bla Ann Westin i krogshowen Offroad och ett flertal ståupshower och revyer. Hon har setts i teveprogram som Extra, extra, Släng dig i brunnen. Stockholm live och Comedy fightclub. Hon har uppträtt på de flesta ståuppscener i Sverige och gjort mängder med företagsengagemang.

Så här tycker andra om Yvonne:
”Yvonne Skattberg äger den tomma blickens geni” Ingegärd Waaranperä, DN
”Yvonne Skattberg har det som krävs för att lyfta en publik; en rejäl dos skarpsinne och en energi som nästan går att ta på.” Jani Pirttisalo, Mitti

Med sig på scen denna kväll har hon:
Henrik Fagerberg
Gerda Bylund
Hans Carstensen
Anna Siekas

MC: Stefan Söderblom