Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 18/12, JOHN HOUDI m fl

december 13th, 2013

Storslagen Grande Finale på GASTA med John Houdi m fl, onsdagen den 18 december, kl 19.30 på Å-krogen i Gävle.

john_houdi_2012-1_smallFotograf Micael Engström

John Houdi – entertainer och estradör
Förra året när John Houdi var på GASTA, så skrattade publiken så mycket, så att syret nästan tog slut. John Houdi är något utöver det vanliga i stand up-branchen. Ett fullblodsproffs som bl a har varit opening act åt Julio Inglesias på hans europaturné. Han har vunnit ett flertal priser för sin skicklighet. Förutom att han blivit vald till Årets Artist av Svenska Eventakademin har han bland annat fyra Svenska- och nio Nordiska mästerskap i trolleri. Han rankas också som en av Europas bästa buktalare.

Så här beskrivs John på hans hemsida:
”En svindlande uppvisning av högsta internationella klass! John Houdi är komikern du sett i Allsång på Skansen eller i Solsidan på tv bland mycket annat.
Han har skapat en egen planhalva inom nöjesbranschen där han kombinerar magi, komedi och buktaleri på ett synnerligen unikt och nyskapande sätt. John Houdi har en energifylld, karismatisk scenpersona som alltid levererar och som är kort och gott underhållningen personifierad! ”

http://www.houdi.se/

GASTA är mycket glada över att ha John Houdi tillbaka i Gävle.

mikael_koppelman

Mikael Koppelman är född 1971 i Danderyd. Är numera söderkis. Hans humor beskrivs som intelligent, en aning skruvad och lätt elak. Sedan 2000 har han uppträtt på de flesta klubbarna i landet och många företagsevenemang. Använder inte svordomar, föredrar istället andra ord som är vassare. Det snälla ansiktet står i kontrast till hans skarpa tunga.

Thomas Eriksson är skådespelare och komiker som ursprungligen kommer från Falun. Han har bl a gjort radiositcom i åtta delar i P3:s Humorhimlen Lab tillsammans med Isak Jansson. Thomas och Isak är också killarna bakom den hyllade julfarsen En Julpjäs – Vinterns Syster som hade sin urpremiär i Falun. Thomas är en ung lovande och mycket rolig ståuppkomiker som vi antagligen kommer att se mer av framöver.

Med sig på scen har de:
Peter Drake
Stefan Söderblom
MC: Hans Carstensen