Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 11/11, Felicia Tomala, Melody Farshin

november 8th, 2015

Felicia-Tomala-Headshot-640x960

Felicia Tomala är ren energi personifierad. En ung komiker som man bör hålla ögonen på.

Felicia startade sin stand-up karriär 2010 och har sedan dess stått på några av Sveriges men också New Yorks största scener. Under ett år utbildade hon sig till skådespelare på Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York. Hon förälskade sig i staden och dess humorscen så pass att hon stannade efter skolans slut för att ägna sig enbart åt stand up en tid.

Nu är Felicia tillbaka i Sverige och bjuder på sina speciella iakttagelser och höga energi på svenska scener. Hon är även aktuell med podcasten “2 Fruntimmer” där hon tillsammans med Therese Sandin pratar om stand up, humor, feminism, dagsaktuella händelser och hur livet behandlar en i allmänhet.
På årets Lund comedy festival hade hon premiär på sin show ”F-ordet”. En show där hon funderar över feminismens krångligheter och fallgropar samt glädjeämnen.
GASTA är mycket glada över att kunna presentera den roliga och begåvade Felicia Tomala på Å-krogens standup-scen.

Melody

Melody Farshin gjorde sin stand-up debut den 14 januari år 2008. Allt sedan dess har hon arbetat flitigt på sin karriär som komiker och konferencier och uppträder på de flesta stand-up klubbar I Sverige inklusive det anrika Norra Brunn. Hon har även hunnit turnera två gånger kring Sverige med Riksteatern och har synts på allt från Bolibompa till Comedy Central. Du har även hört henne på P3 Humorhimlen, Radio1, P4, P1 och Metropol.

Bortsett från stand-upen så engagerar hon sig starkt inom samhällsfrågor och använder humorn som sitt redskap då hon skapar satir. Hon brinner också starkt för människans rätt till jämställdhet. Melody är komikern som fyller både invandrar/kvinno-kvot på en och samma kväll. Att ignorera henne vore ingenting annat än politiskt inkorrekt!

Tobbe Ström är Örebroaren som gnäller lite, skämtar mycket och kan charma brallorna av vemsomhelst. Har även supportat flertalet av den svenska komikereliten. Tobbe har även en speciell talang för ordvitsar. Två gånger har han tagit sig till final i SM i ordvitsar och han är också en av författarna till boken ”Sveriges bästa ordvitsar”.

Med sig på scen har de också Hans Carstensen.

MarcusPalmART

Gäst MC för kvällen är Marcus Palm från Stockholm.