Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 18/11, Johan Glans

november 15th, 2015

JohanG_542 (1)_s1

Johan Glans blir mer Johan Glans på scenen. Och ju mer Johan Glans man får, desto roligare är det.

Johan Glans har en sparsmakad mimik, men ett höjt ögonbryn i rätt ögonblick blir rena”gånerpåknä-roligt”. Vi är vana vid att se Johan Glans vara rolig på TV. Men på scenen blir det rent magiskt.

Skåningen Johan Glans bevisade att det visst går att vara profet i sitt eget land med publiksuccén ”World Tour of Skåne” där han spelade för utsålda hus i varenda liten håla i Skåne. Minst lika bra gick det i uppföljaren “World Tour of Scandinavia” 2013. Förra året gjorde han succe´i musikalen “Livet är en schlager”.

30 maj 2011 fick Johan Povel Ramels Karamelodiktpris med motiveringen: ”För att han, med egensinnig förmåga, friskt och fräckt bidragit till ståuppkomedins spännvid med absolut intelligent komik. Glans är dessutom en av samtidens mest omedelbara parlamentariker. Och en av få svenskar som kan skratta på franska. Det är sånt folk vi behöver.”

Vi på GASTA är oerhört glada och stolta över att vi äntligen har lyckats få Johan Glans till GASTA och Gävle!

Sven_Brundin

Sven Brundin är juristen som sadlade om och blev komiker. Han är nu ”Eey-Svenne” med hela svenska folket. Kändis i samtliga förorter där invandrartätheten är hög. Med sina observationer, sin charmfulla och ibland lite aningslösa och naiva person vinner han publikens hjärtan, som garanterat bjuds på skratt. Svenne har uppträtt på nästan alla standup-scener av betydelse i landet.

10374283_10152493229623000_274459596_n-500x400

Josefin Sonck är Ålands mest etablerade och enda komiker som emigrerade till Sverige. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Hon började med standup 2014 men har redan uppträtt på de flesta scener runtom i landet. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och tv.

Med sig på scen denna kväll har de: Stefan Söderblom

MC Hans Carstensen