Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 25/11, Christer Engqvist & Martin Krantz

november 22nd, 2015

christer_engqvist

Christer Engqvist är en man med känsla för ord, både på scen och i radio. Han har arbetat på P4 Uppland sedan 2003. Där är han programledare för det lokala morgonprogrammet P4 Morgon Uppland, men han är också känd från program som Telespånarna och P4 Extra. I november 2014 fick han ta emot Sveriges Radios språkpris för lokala program. Han fick utmärkelsen med motiveringen: ”En morgonens motor, som med fart och finess och i virvlande tankesprång får Uppland att vakna.”
Det är en motivering som även passar in på Christer när han står på scen som komiker. Med fart och finess får han publiken att skratta. Christer vann nybörjartävlingen Bungy Comedy 2011 och har sedan dess uppträtt på flera av Sveriges största scener.

Martin Kratnz - I told you! - Touched

Martin Krantz presenterar sig själv som komiker, författare och spårvagnsröst. Denna kväll på GASTA kommer han dock främst att vara komiker (fast man vet ju aldrig). Martin är en genomsnäll och mycket rolig komiker. Han bevisar gång på gång att man inte behöver gå över alla gränser för att vara rolig. Martin är skicklig på att interagera med publiken och han är en komiker som verkligen har förstått att man måste ha publiken med sig för att det ska bli roligt.

Jonathan Brynielsson är en ny spännande komiker från Sundsvall som ikväll gör sitt andra framträdande på GASTA. I vanliga fall ser man honom på hemmaklubben Skratta Med Käften Comedy Club i Sundsvall. Där har han snabbt blivit en uppskattad komiker. Jonathan har också hunnit med flera framträdande på klubbar runt om i Sverige.

Med sig på scen har de: Gerda Bylund
MC: Hans Carstensen