Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 2/12, Messiah Hallberg m fl

november 28th, 2015

messiah

Messiah Hallberg har på bara några år slagit sig in bland de största namnen i komikerbranschen. Karriären startade 2009 och han har tv-program som ”Roast på Berns”, ”RAW Comedy Club” och ”Comedy Fight Club” i ryggen. Som skådespelare har han medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad”, ”Solsidan” och haft sin egen serie ”Messiah – Frälsaren”, som gick på SVT.

På Svenska Stand up-galan 2011 vann hann priset ”Årets Tändsticka”, som tilldelas någon som förnyat svensk stand-up. 2012 startade han podcasten Geniförklarat. Hösten 2013 hade hans nya tv-serie ”Million Dollar Messiah” premiär på Aftonbladet TV. 2015 åkte han på sin första egna Sverigeturné – Politiskt autokorrekt samt har en av huvudrollerna i TV4:s nya humorsatsning ”Älskade Östermalm”.

Marcus_Johansson_low

Marcus Johansson är komikern som med ett snett leende säger det du inte tänker. Hans ungdomliga svårmod tar sig uttryck i en spröd cynism, framförd med ett sjuårigt barns energi. Lekfullhet med en djupare klangbotten! Just nu är Marcus aktuell med sin show “Nu tar vi över Härjedalen”.

eva_viding

Eva Viding började med standup genom rookietävlingen Bungy Comedy våren 2012. En fin andraplats gav henne blodad tand att fortsätta på gratisklubbar främst i Stockholm men även i Göteborg, Västerås och Oslo. Hennes stil på scen är lätt att relatera till med allmänna ämnen som familj, relationer och sex, men har ofta en mörk underton som gör att skrattet fastnar i halsen på väg ut. Hon har en härlig närvaro och humor på scen. Det är inte alltid barntillåtet men det är väldigt roligt.
Med sig på scen har de: Hans Carstensen
MC: Stefan Söderblom