Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 9/12, Jörgen Sjöberg

december 5th, 2015

jorgen12

Jörgen Sjöberg är känd från Norra Brunn och sin humorshow “Reseledare är väl inget riktigt jobb, eller?”.
Jörgen gjorde sin standup-debut debut 28 maj 1995 på All American Days i Osby. Efter flera år utomlands som reseledare, tog standupen fart igen 2004 och sedan 2009 jobbar Jörgen heltid som komiker. Han syns ofta på anrika Norra Brunn i Stockholm, men ses även på de flesta standupscener i Sverige. Jörgen har även gjort shower på engelska i London och i Palma de Mallorca.
Hösten 2010 satte Sjöberg upp humorshowen “Reseledare är väl inget riktigt jobb, eller?” Det är en förställning som handlar om hans 6 år utomlands som reseledare. Med sig på scenen har han musikern Alexandra Jardvall. På TV har han synts i sketchserien Högklackat på SVT våren 2012 samt Jobbtjuven och minisketchserien Punchline som visas på SVTPlay under våren 2013.
Jörgen är en medryckande komiker med ett roligt och energiskt kroppsspråk.

ami

Ami Hallberg Pauli debutera som standupkomiker 2003 och uppträde på Norra Brunn i Stockholm. Hon fick en rivstart med spelningar på de stora klubbarna och engagemang på radio och i TV samt en egen klubb och nu en helt egen show på Mosebacke i Stockholm. Ami älskar standup och det märks på scenen. Med standupens enkelhet ser hon sin möjligheten att uttrycka livets stora och små problem genom humor

Ryan Bussell är en amerikansk komiker som driv er klubben Crossfire Comedy Club och är med i humorgruppen OOi på YouTube.
Han uppträder både på svenska och engelska och han har uppträtt runt om i landet och även utomlands, som Tyskland, Storbritannien och Norge.

Med sig på scen har de även:
Mathias Heldevik
MC: Hans Carstensen