Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Ons 16/12, John Houdi

december 12th, 2015

john_houdi_2012-1_small

John Houdi avslutar GASTA 2015. Det har blivit lite av en tradition att John kommer till GASTA på säsongsavslutningen. Det är lika roligt varje år att välkomna denna världsstjärna till Å-krogen. John är så mycket mer än en stå upp-komiker, han är en fullfjädrad entertainer som mixar magi, humor och buktaleri i ett rasande tempo. Han är lysande skicklig på att få med publiken på tåget. Hans skicklighet som magiker och komiker är vida berömt, han har uppträtt såväl som opening act åt Julio Iglesias, gjort flera bejublade föreställningar i Las Vegas och uppträtt för kungligheter. Därför är det en ära för oss på GASTA att han vill komma tillbaka varje år och fira in julen med oss.

johannawagrell

Johanna Wagrell är stå upp-komiker och skådespelare, hon vann tävlingen Amelia Comedy Queen 2014 och har sedan dess haft en rakt uppåtgående karriär och blivit en etablerad, flitigt anlitad och mycket uppskattad komiker. Johanna gör även satir i Tankesmedjan och är fredagskompis i Morgonpasset i P3.

Johanna blandar oväntade observationer med träffsäkra gestaltningar och stundtals hård humor.

Exif_JPEG_PICTURE

Johan Hurtig är en kung på olika sorters humor. Han inte bara jobbar som stå upp-komiker, han vann också tävlingen i ”SM i Ordvitsar” tidigare i år. Under hösten har han turnerat med Jonas Strandberg och David Sundin med showen ”The Oneliners”.

Med sig på scen har de också:
stefan
Stefan Söderblom

gerda

MC: Gerda Bylund