Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Onsdag 12/9, Thomas Oredsson m fl

september 7th, 2012

Thomas Oredsson är en mycket populär komiker som flera gånger har uppträtt på GASTA, alltid med stor bravur. Thomas är verkligen en veteran i branchen. Han har varit med från när ståuppen låg i sin linda här i Sverige. Han har gigat Sverige runt fler gånger än man kan räkna. Han är enormt populär och rolig. Igenkänningsfaktorn på skämten är stor och hans funderingar kring livet är oslagbara. Han har en tajming och en scennärvaro som är helt fantastisk.

Thomas har ett stort hjärta och är också den som har lärt upp ett flertal av landets komiker. GASTA är mycket glada att återigen få ha honom på Å-krogens scen.

Erik Löfmarck brukar presenteras som en av våra smartaste komiker, vilket är lite orättvist med tanke på hur rolig han också är. En del av hans material handlar visserligen om samhället, och Erik gör ofta uppdrag för organisationer som vill ha specialskriven standup vid konferenser och events. Men huvudspåret är livsbetraktelser, levererade med en imponerande scennärvaro och timing. Erik jobbar i den framväxande komikerstil som i minsta möjliga mån gömmer sig bakom karaktärer på scenen.

Emma Wessleus har, trots sin ringa ålder (f.91), hållit på med stand-up i några år nu. Hon är en väldig populär komiker på klubbarna i Stockholm, där hon bor. När hon inte gigar runt på olika klubbar i Sverige så gör hon även en del radio, bl a Humorhimlen Lab i P3.

Med sig på scen har de GASTAs egna stjärnskott:
Hans Carstensen
Mathias Heldevik
Stefan Söderblom

MC: Peter Drake