Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Onsdag 19/9, Christopher Linnell och Sundsvallsligan

september 14th, 2012

Christopher Linnell är en mycket sympatisk och rolig komiker. Han är fenomenal på att få igång sin publik och skicklig på att improvisera kring vad som händer i publiken. Christopher är komikern som de andra komikerna föredrar att ha före sig på en standup-kväll, eftersom han är så skicklig på att snabbt få en publik att börja skratta. Han är också en av eldsjälarna bakom ROA-produktion.

Sommaren 2011 turnerade han med Sunny Standup med bl a Måns Möller, Ann Westin och Johan Glans.

Med sig på scenen denna kväll har han alla våra favoriter från sundsvallstrakten och Gnarp;
Anna Söderlind började med standup när hon hade som skolarbete på gymnasiet att titta närmare på branschen. Hennes pappa skjutsade henne fram och tillbaka till Stockholm, så att hon fick en chans att prova på genren. Det är vi alla tacksamma för, eftersom Anna har utvecklats till en mycket rolig och modig komiker. Hon har en förmåga att se tillvaron med helt egna komiska ögon som lockar till många skratt.

Jimmy Södermark och Lacke Svensson är radarparet bakom den populära klubben ”Skratta med käften comedy club” uppe i Sundsvall. De har flera gånger besökt oss på GASTA och de är två mycket populära och roliga komiker.

Jimmy Södermark var ”förkomiker” åt Al Pitcher när han var i Sundsvall med sin ”Fika tour”. Det gjorde han så bra, så i oktober bär det av till Umeå för ännu ett ”förgig” åt Al Pitcher.

Lacke Svensson gjorde succé på bl a Strandbaden i Årsunda när han var med på GASTAs sommarturné 2012.

Med i bilen från Sundsvall kommer också Suzanne Olsson, Jennie Öhlund och Manne Nilsson.

MC: Stefan Söderblom