Välkommen till GASTA!

Gävles populära standup-klubb bjuder på härliga kvällar med mycket skratt!

Onsdag 3/10, Adde Malmberg m fl

september 29th, 2012

Adde Malmerg är en av sveriges mest erfarna standup-komiker. 1988 grundade han, Jonas Hallberg och Bertil Goldberg SUCK – Stand Up Comedy Klubben. Sverige hade fått sin första standup-klubb. Sedan dess har Adde Malmberg uppträtt på alla sveriges standup-scener.
Han har också uppträtt på flera internationella scener, bl a på Comedy Store både i London och i Los Angeles. Han har också jobbat som lärare i standup-comedy på Dramatiska institutet i Stockholm.

Han har också gjort en hel del tv. Vi är många som minns hans träffsäkra standup i långköraren ”Släng dig i Brunnen”. Då under början av 90-talet ledde han också Söndagsöppet och 1992 var han programledare för Melodifestivalen tillsammans med Claes Malmberg.

Det senaste decenniet har Adde Malmberg delvis återvänt till teatern. I början av 2000-talet satte han för fulla hus upp sommarrevyer i Gislöv på Österlen.
Han har jobbat som textförfattare, skådespelare och regissör till dessa revyer.
2007 mottog han priset ”Guldmasken ” för ”Den stora premiären”.

Våren 2009 hade Adde nya framgångar som regissör. Då regisserade han Babben Larsson och Loa Falkman i publiksuccén ”Obesvarad kärlek” på Intiman i Stockholm.

Vi på GASTA är oerhört glada att ha lyckats boka denne ständigt fullbokade komiker till oss och kan garantera en mycket rolig kväll med Adde Malmberg.

Med på scen denna kväll, även:
Rune Sörlie
Séan McNamara
Anna Siekas
Gerda Bylund
Peter Drake

MC: Hans Carstensen